Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Στις 15 Φεβρουαρίου συζητείται η αίτηση της «Ελευθεροτυπίας»

 

Στις 15 Φεβρουαρίου 2012 προσδιορίστηκε να συζητηθεί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα που κατέθεσε η εταιρεία Χ.Κ. Τεγόπουλος, η οποία εκδίδει την εφημερίδα
«Ελευθεροτυπία».

Πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου 2012 θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο η αίτηση για την έκδοση προσωρινής διαταγής για τη μη λήψη ατομικών και διωκτικών μέτρων της εταιρείας. Σε περίπτωση που το δικαστήριο κάνει δεκτό το αίτημα και προχωρήσει στην έκδοση της προσωρινής διαταγής, αυτό σημαίνει πρακτικά ότι κανένας από τους πιστωτές και ούτε βέβαια οι εργαζόμενοι μπορούν να στραφούν με οποιονδήποτε τρόπο εναντίον των νόμιμων εκπροσώπων της εταιρείας, ακόμα και αν έχουν στα χέρια τους κερδισμένες δικαστικές αποφάσεις για δεδουλευμένες αμοιβές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.