Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

14/1, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΥΝ

Το Τμήμα Πολιτισμού του Συνασπισμού σας καλεί να παρακολουθήσετε την παράσταση "Το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ" στο θέατρο ΑΝΕΣΙΣ (Σκηνή ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ), Λ.Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι, τηλ. 2107488881, το ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/2012, στις 6.30 μμ.
Θα προηγηθεί, στις 5 μμ, συζήτηση για το έργο, με τον κριτικό θεάτρου και συγγραφέα Λέανδρο Πολενάκη, και συντελεστές της παράστασης. Επιμέλεια μουσικού μέρους: Πάνος Μπούσαλης, Νεοκλής Νεοφυτίδης

Τιμή εισιτηρίου 9 ευρώ

Τμήμα Πολιτισμού

Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.