Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

MRB: Τρίτο κόμμα στην Αθήνα το ΠΑΣΟΚ

 

Τρίτο κόμμα εμφανίζεται πλέον το ΠΑΣΟΚ στην περιοχή της Αθήνας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB που δημοσίευσε η εφημερίδα Real News.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να συγκεντρώνει 10,1% στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, ενώ δεύτερο περνά το ΚΚΕ με 10,3%. Σε απόσταση αναπνοής από το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,6% και η Δημοκρατική Αριστερά με 8,1%.

Οι Οικολόγοι πράσινοι συγκεντρώνουν 3%, η Δημοκρατική Συμμαχία 3,4%, ενώ στο 3% καταγράφεται και η Χρυσή Αυγή.

Μάλιστα στην ανάλυσή του, ο διευθύνων σύμβουλος της MRB Δημήτρης Μαύρος, αναφέρει ότι «αναλύοντας τα στοιχεία εσωτερικά στις εκλογικές περιφέρειες των Αθηνών», στην Β Αθήνας είναι στιγμές που το ΠΑΣΟΚ έρχεται ακόμα και πέμπτο …κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.