Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

Aλκίνοος Ιωαννίδης: «Τώρα επιτέλους υπάρχει ενδιαφέρον»

Aλκίνοος Ιωαννίδης: «Τώρα επιτέλους υπάρχει ενδιαφέρον»

Για το πώς μπορεί το τραγούδι να φανεί σωτήριο μέσα σε όλο αυτό το κλίμα της ανασφάλειας και της κρίσης που βιώνουμε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Aλκίνοος Ιωαννίδης.
«Μπορεί να την εκφράσει. Επιτέλους οι καλλιτέχνες έχουμε την κατάρα να ζούμε σε μια ενδιαφέρουσα εποχή. Γκρινιάζαμε τόσα χρόνια ότι η εποχή μας είναι αδιάφορη και δεν συμβαίνει τίποτα. Να μας δω τώρα τι θα κάνουμε... Τώρα επιτέλους υπάρχει ενδιαφέρον. Για να δούμε μεγάλε, τι θα φτιάξεις τώρα;».
Πηγή: βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.