Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

Περισσότερο από το ήμισυ του κουβανικού προϋπολογισμού για Υγεία, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια...

Περισσότερα από 800 εκατομμύρια πέσος θα διοχετευθούν σε βοηθήματα για πολίτες με χαμηλά εισοδήματα, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2012 που ενέκρινε η Εθνική Εθνοσυνέλευση της Κούβας και παρά τους ισχύοντες οικονομικούς περιορισμούς.

Η υπουργός Οικονομικών Λίνα Πεδράσα εξήγησε ότι αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουν στην...

κατασκευή και επισκευή κατοικιών, στα πλαίσια του στόχου βελτίωσης των οικιστικών υποδομών του νησιού.

Επιπλέον η υπουργός σημείωσε ότι ο κρατικός προϋπολογισμός θα στηρίξει δραστηριότητες σχετικές με την Εκπαίδευση, την Υγεία και άλλες κοινωνικές ανάγκες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 52% του συνόλου του προϋπολογισμού, στα πλαίσια της πολιτικής της χώρας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων.

Ιδιαίτερη μέριμνα έχει προβλεφθεί για τη στήριξη αναπήρων, ανίκανων προς εργασία, γερόντων και ατόμων σε φάση αλλαγής επαγγέλματος. Τα σχετικά προγράμματα θα επιδοτηθούν με 400 εκατομμύρια πέσος.

Ο προϋπολογισμός του 2011 ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες με έλλειμμα 3,8%, επαληθεύοντας την πρόβλεψη της προηγούμενης χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.