Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο βασιλιάς του αυνανισμού

 

Κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ. Είναι ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής αυνανισμού και έχει χύσει πολύ ιδρώτα σε καθημερινή προπόνηση για να το πετύχει. Ο λόγος για τον Masanobu Sato που μπροστά στην κάμερα δεν αισθάνεται ντροπαλός και μας εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τις καθημερινές του....

συνήθειες. Ο Ιάπωνας παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκινά την προπόνηση νωρίς το πρωί την ώρα που η αγαπημένη του κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Ενώ αυτή μαγειρεύει, σιδερώνει... αυτός γεμάτος αυτοπεποίθηση βάζει τις αγαπημένες του ερωτικές ταινίες και αυνανίζεται τουλάχιστον για δύο ώρες.
Στο βίντεο τονίζει, ότι ο αυνανισμός είναι το αγαπημένο του χόμπι. Μάλιστα μας εξηγεί ότι προτιμά να αυτό-ικανοποιείται από το να κάνει έρωτα με την αγαπημένη του. Ήταν το 2009 στο Masturbate-a-thon, του Σαν Φρανσίσκο που ισοπέδωσε το προηγούμενο ρεκόρ του. Ο νεαρός κατάφερε να τον "κάνει λάστιχο" για 9 ώρες και 58 λεπτά. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 9 ώρες και 33 λεπτά.
Ωστόσο η αυτό-ικανοποίηση δεν είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδι. Για να καταφέρει να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα χρειάζεται σκληρή και επίπονη εκπαίδευση.
Πρέπει να αθλείται σε καθημερινή βάση, να διαλέγει τις κατάλληλες ταινίες που θα τον ερεθίζουν, να έχει την αμέριστη συμπαράσταση από τη φίλη του η οποία αντί να τον χαίρεται ερωτικά τον βλέπει να παίζει 'σόλο".

Δείτε το Βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.