Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Γυάλινος Κόσμος».

 

Ένας νέος ζωντανά ηχογραφημένος δίσκος και μια συλλεκτική κασετίνα αποτελούν το νέο δισκογραφικό στίγμα του Αλκίνοου Ιωαννίδη…

Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Γυάλινος Κόσμος».

Η «Συγκομιδή» είναι μια συλλεκτική κασετίνα που περιλαμβάνει 8 προσωπικά άλμπουμ του Αλκίνοου Ιωαννίδη και 8 συλλεκτικές εκτυπώσεις έργων του Άντη Ιωαννίδη για τα εξώφυλλα των δίσκων:

«Ο δρόμος, ο χρόνος και ο πόνος» (1997), «Ανεμοδείκτης» (1999), «Εκτός τόπου και χρόνου» (Live, 2000), «Οι περιπέτειες ενός προσκυνητή» (2003), «'Που Δύσην ως Ανατολήν» (2006), «Συνάντηση» (2006), «Νεροποντή» (2009) και «Γυάλινος Κόσμος» (Live, 2011).

Ο «Γυάλινος Κόσμος», είναι το νέο διπλό ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ του Αλκίνοου Ιωαννίδη από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Περιέχει τραγούδια της προσωπικής κυρίως δισκογραφίας του καλλιτέχνη, διασκευασμένα για χορωδία και ηλεκτρική μπάντα.

Επιμέλεια : Βασίλης Λούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.