Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Ποιος κυβερνά επιτέλους αυτόν τον τόπο;

Ποιος κυβερνά επιτέλους αυτόν τον τόπο;ΠΑΣΟΚ: Η πρώτη στην ιστορία κυβέρνηση που επί 2 χρόνια αντιπολιτεύεται τον εαυτό της! Μα τι λέμε τώρα; Εδώ και 20 χρόνια οι βουλευτές, οι συνδικαλιστές και γενικά η “ψυχή” του ΠΑΣΟΚ… διαφωνεί με το ΠΑΣΟΚ. Κι όμως, παρά τη… σκληρή αντιπολίτευση πάντα καταφέρνει να ψηφίζει κάθε μέτρο που φέρνει.

ΝΔ: Το κόμμα που κυβερνά από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αντιπολιτεύεται εντός της κυβέρνησης! Όπως δήλωσε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού ο Αντώνης Σαμαράς: «Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι σήμερα ούτε συμπολίτευση ούτε αντιπολίτευση»! (μήπως δεν είναι και στο κοινοβούλιο;) Και υπογράμμισε: «Επαναλαμβάνουμε τη διαφωνία μας με μέτρα οριζόντιων περικοπών και με τις αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις». Και η ΝΔ διαφωνεί λοιπόν… με τα μέτρα που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό που λίγη ώρα μετά ψήφισε!

ΛΑΟΣ: Το κόμμα με τις κωλοτούμπες που θα ζήλευε και πρωταθλητής της ενόργανης. Ψήφισε το μνημόνιο για να μας διαβεβαιώσουν μετά οι βουλευτές του ότι διαφωνούν. Διαφωνεί με τα χαράτσια αλλά ψηφίζει τον προϋπολογισμό. Διαφωνεί με τα μέτρα αλλά τα κρίνει αναγκαία δια τη σωτηρία της πατρίδος!

Συμπέρασμα: Όλοι αυτοί που διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική συμβαίνει παράλληλα να είναι αυτοί που… κυβερνάνε και σα μια γροθιά σπρώχνουν το λαό στη χρεωκοπία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.