Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Η καρέκλα

Ρε Κουτρουμάνη, μας είχατε πρήξει τα παπάρια με τις μεταρρυθμίσεις, τις διαρθρωτικές αλλαγές και τις άλλες τις τρίχες τις κατσαρές. Εσείς δεν είστε ικανοί να βάλετε τις κάλτσες σας και θα εφαρμόζατε μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές; Άσε που κα ικανοί να ήσασταν, πάλι θα τρώγατε τα μούτρα σας… Σιγά μη σας άφηνα η διεφθαρμένη, κολλημένη στις καρέκλες με παχυλούς μισθούς πασοκοκρατούμενη κρατική μηχανή να κάνετε μεταρρυθμίσεις… Τις είδαμε τις μεταρρυθμίσεως σας, αιματορουφηχτική φορολογία, θανατηφόρες μειώσεις μισθών και συντάξεων και όποιον πάρει ο χάρος… Καλά ρε, φιλότιμο δεν έχετε να πάτε σπίτια σας; Αφού ήσαστε για τα μπάζα! Τόσο γλυκειά είναι η γ@&^$#*! Η καρέκλα;

harryklynn.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.