Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Χίπης Άι Βασίλης στα Μάταλα!

Μέχρι τα… Μάταλα έφτασε ο Άγιος Βασίλης, μόνο που εκεί μοίρασε δώρα σε μεγαλύτερα παιδιά.
Φορτωμένος μ’ ένα σάκο μπίρες, βρήκε τους παλιούς γνώριμους των Ματάλων, προκειμένου να τους εφοδιάσει με τις απαραίτητες χριστουγεννιάτικες προμήθειες.
Ο Άγιος Βασίλης των Ματάλων βέβαια, όπως είναι φυσικό, δεν έφτασε με έλκηθρο, αλλά με το Magic Bus της δεκαετίας του ’60. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο σάκος του, ήταν Hippie Style, αφού ο Μύθος των Ματάλων, παραμένει ζωντανός στην περιοχή, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Η πρωτοβουλία επίσκεψης του Αγίου Βασίλη στα Μάταλα, αλλά και το ξεχωριστό happening αποτελεί μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Αναπτυξιακής Εταιρίας της περιοχής, καθώς κάτοικοι, αλλά και επισκέπτες ζουν στο ρυθμό των Ματάλων όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Ο «Άγιος Βασίλης» έκανε χιούμορ με τους παραβρισκόμενους, δήλωσε λάτρης του φεστιβάλ Matala Festival, ενώ υποστήριξε πως στο φετινό φεστιβάλ επιθυμεί να κάνει μια…guest εμφάνιση.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.