Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Εκλογές τώρα ζητούν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ «βλέποντας» νέα σκληρότερα μέτρα

 

Προσφυγή στις κάλπες ζητά το Κομμουνιστικό Κόμμα, λέγοντας πως η συγκυβέρνηση μαζί με την τρόικα ετοιμάζουν νέα έφοδο στο εργασιακό, τους μισθούς, το ασφαλιστικό και τις συντάξεις. Εκλογές άμεσα ζητά και ο Συνασπισμός, τονίζοντας πως η κυβέρνηση Παπαδήμου αναζητά τρόπους για να παρατείνει τη θητεία της στοχεύοντας σε νέα, σκληρότερα μέτρα.
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ αναφέρεται πως «η εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, πρέπει τώρα να απορρίψουν του εκβιασμούς και τα ιδεολογήματά τους».
Και επαναλαμβάνεται το αίτημα για εκλογές άμεσα προκειμένου να δοθεί «ισχυρό πλήγμα στα κόμματα της πλουτοκρατίας και του ευρωμονόδρομου».


Κάλπες ζητά και ο Συνασπισμός Της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση Παπαδήμου βρίσκεται σε καθοδική τροχιά μαζί και οι πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν, και αναζητά τρόπους για να παρατείνει τη θητεία της στοχεύοντας σε νέα σκληρότερα μέτρα, σε περικοπές μισθών και συντάξεων.
«Καθώς η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας ζητά να αλλάξει πορεία ο τόπος και να έχει το λόγο για αυτά τα οποία αφορούν τη ζωή της , η άμεση προσφυγή στις κάλπες είναι επιβεβλημένη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.