Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Η Φιφίτσα και οι κακοί τούκοι...

thumb

Της Τζένης Κ.

Κακοί τούκοι, κακά νινιά… κάνουνε κάου δεντάκια παρτίδας μας. Κακοί κύρλιοι ονούρ και κενάν βγαίνουνε από σήριλαλ που λέπει γιαγιά μου και πετάνε σπίτο και κάνουνε τζιζ τα όμοφά μας δάση μας και αναγκάζουνε κύρλιους καπατατητές έρθουνε χτίσουνε μαλάλο πίτι. Μαλάάάάλο πίτι, μικό εν είναι. Και μετά πληλώσουνε κύριο Παπακωλαλίνου έθει κυρλία κολεοδομία, κυρλία ΔΕΗ, κύρλιο ΟΤΕ βάλει ασήματο ίτενετ, σκάψει πισίνα και γίνει χωγιό, λέπει μέγκα.
Κακοί εχθοί τούκοι από το χίλια εννιακοσιένα κοτώνανε τον Αθανάσιο Δράκο, τον Παπαβικυφλέσα και τον Οδυσσέα Σκαρμούτσο  και μετά ήθανε να βάλουνε τους Τζεϊμσμπόντογλου να κάνουνε ασύμμετη απειλή και να κάβουνε τα ιερά μέρη μας που τα έχουμε για πούλημα. Το  είπε με τα ίδια του τα τούκικα ο κύρλιος Κιμάζ που ήξελε κυρλία Τσιτσιλέρ και κύρλιο Γώγο Παπαλέου και κύρλιο Κότα Καμαμαμελί. Και είπε αυτοί κακοί τούκοι δίνανε μυστικά καντήλια, όπως δίνει μπαμπά μου τη γκόνανά του τη Λελένη και κάνανε κακό τη χώλα μας. Που κανένα άλλο κύρλιο νε έχει κάνει κακό τη χώλα μας. Μόνο κακοί τούκοι, κακοί σύριζα και κουκουέ και ανανανακτισμένοι αλλά όχι Μούχουρη. Όλοι άλλοι αγαμαμάνε. Κύρλιοι γελμανοί αγαμαμάνε. Κύρλιοι ευρωμαίοι αγαμαμάνε. Κύρλιοι αμελικάνοι αγαμαμάνε. Κύρλιοι έλληνες κολιτικοί που είναι μέσα στην Πουλή αγαμαμάνε. Αλλά κακοί τούκοι δεν αγαμαμάνε και βάζουνε εβρησμό στα καταπλάσινα αλατάκια μας που είναι φυτωμένα μέσα στους γλαφικούς μας σκουπιδότοπούς μας. Γι’ αυτό κι εμείς πέπει γίνουμε τούκοι με τούκους. Πέπει θυμώσουμε με εξαναλωλών κίδυνο. Πέπει έχουμε κλύο κλίμα όπως ντάσινγκ ον άις και ζεστά επεισόδια  όπως τούκικα σήριλαλ που λέπει γιαγιά μου. Κι όλα ατά πέπει να τα κάνουμε γιατί όπως λέει το οθογλαφικό, εμηνευτικό και ετυμολολικό μεξικό της αδεφής μου: «παρέλκυση είναι η επιβράδυνση, η αργοπόρηση, το τρενάρισμα»…
Κακοί τούκοι, κακά νινιά. Φιφίτσα νε αγαμαμάει καφρόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.