Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις Γιλμάζ

 

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ για εμπρησμούς ελληνικών δασών, παρενέβη ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες.
Όπως μετέδωσε το Mega, o εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε εντολή να ανοίξουν εκ νέου όλοι οι φάκελοι που αφορούν πυρκαγιές σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου μεταξύ των ετών 1995 και 1997.
Παράλληλα, ο κ. Τέντες ζητά στο πλαίσιο αυτό να αξιολογηθούν οι δηλώσεις του Μεσούτ Γιλμάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.