Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη ΑΕΚ επί Ψωμιάδη!

Η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων της ΑΕΚ για προσωρινή δέσμευση των λογαριασμών των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη έγινε δεκτή και παγώνουν οι λογαριασμοί της οικογένειας.

Το δικαστήριο αποφάσισε την προσωρινή δέσμευση των λογαριασμών της Χριστίνας και του Σταύρου Ψωμιάδη μέχρι τις 16/01 όταν και θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης, με την Ένωση να παίρνει μια σημαντική πρώτη νίκη. Μετά από δύο αναβολές, τελικά το δικαστήριο απεφάνθη ότι τα χρήματα τα οποία ο Ψωμιάδης «έσπαγε» στους λογαριασμούς των παιδιών του ήταν της ΑΕΚ και αποφάσισε, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, να μπλοκάρει τους λογαριασμούς. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι τα χρήματα.... αυτομάτως επιστρέφουν στην Ένωση. Η υπόθεση είναι πιθανόν να έχει αρκετό ψωμί ακόμα και πλέον φεύγει από τα χέρια των κιτρινόμαυρων και περνάει σε αυτά της ελληνικής δικαιοσύνης.

Δεν είναι ξεκάθαρο το αν το κράτος θα μπορεί να κατασχέσει τα χρήματα, τουλάχιστον σύντομα, ακόμα κι αν αποδειχθεί η ενοχή του Big Mac, αλλά τουλάχιστον... φάνηκε μια ακτίδα φωτός! Η ΑΕΚ επίσης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την ετυμηγορία αυτή προς την UEFA, για θέματα που έχουν να κάνουν με χρέη προς τους παίκτες ή την αδειοδότηση. Οι άνθρωποι της ομάδας αισθάνονται δικαιωμένοι και περιμένουν ανάλογη απόφαση στις 16/01.

Παρότι ήταν μόνο το πρώτο βήμα, το γεγονός ότι τα αποδεικτικά στοιχεία και η τακτική που ακολούθησαν όσοι ασχολήθηκαν με το θέμα έπεισαν το δικαστήριο ότι τα χρήματα ανήκουν στην ομάδα, δημιουργούν αισιοδοξία για οριστική θετική κατάληξη της υπόθεσης. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την επιστροφή των χρημάτων που υπεξαιρέθησαν και να σιγουρέψουν ότι ακόμα κι αν τα χρήματα που ανακλύφθηκαν από τον ΣΔΟΕ στους λογαριασμούς των παιδιών του Ψωμιάδη «εξαφανιστούν», θα μπορούν να διεκδικήσουν μέρος τους από την κινητή ή την ακίνητη περιουσία των συγγενών του και όσων αποδεδειγμένα είχαν συναλλαγές με τον Big Mac, χρησιμοποιώντας τα χρήματα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.