Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

ΦΟΡΟΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ...

Φορολόγησαν τα πάντα... ακόμη και τα παιδικά χωριά SOS,μα τα τηλεοπτικά κανάλια όχι... Οι άνθρωποι κάνουν το παν ώστε να διατυμπανίσουν πόσο εγκληματίες είναι...

-------------

Άλλη μια αναστολή στον φόρο διαφήμισης στα κανάλια

Το υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα την κατά ένα έτος αναστολή επιβολής φόρους 20% επί των διαφημίσεων στα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ, εκφράστηκε η άποψη ότι ο συγκεκριμένος νόμος πρέπει να καταργηθεί. Η δικτατορία των καναλαρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.