Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

“Blackout”, τηλεπαιχνίδι

Η κυβέρνηση αποφασίζει η απαλλαγή απ’ το χαράτσι της ΔΕΗ να γίνεται μέσα από το γνωστό τηλεπαιχνίδι “Blackout”, μετά από μερικές τροποποιήσεις. Μια τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από ένα γνωστό μόδιστρο, έναν αστρολόγο και τον Άδωνι Γεωργιάδη θα αποφαίνεται, μετά από σειρά δοκιμασιών, ποιοι δε θα πληρώνουν το χαράτσι. Οι δοκιμασίες περιλαμβάνουν: χορό σε αναμμένα κάρβουνα, κατάποση σπαθιών και το κρεβάτι του Προκρούστη. Όσοι δεν πετυχαίνουν, θα ζουν μόνιμα χωρίς ρεύμα, σε “Blackout”!

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.