Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση Π.Α.ΜΕ. 22/12/2011 : Καμιά αναμονή, όλοι στη μάχη για ανατροπή!

Καμιά αναμονή, όλοι στη μάχη για ανατροπή!

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. προετοιμάζεται για νέα σαρωτική μείωση των επικουρικών συντάξεων. Οι συγχωνεύσεις επικουρικών ταμείων που προωθούνται, στόχο έχουν να εξισώσουν τις επικουρικές συντάξεις προς τα κάτω. Να τις μετατρέψουν σε ένα μικρό συμπλήρωμα στις κύριες συντάξεις, οι οποίες θα είναι επιδοματικού χαρακτήρα.

Η ΝΔ είναι υπέρ της νέας σφαγής των επικουρικών συντάξεων, παρά τις δήθεν αντιρρήσεις που προβάλλει, αφού ως κυβέρνηση είχε ανοίξει το δρόμο με το νόμο Πετραλιά, που προέβλεπε τη συρρίκνωση των επικουρικών συντάξεων.

Προχτές επίσης επανάφερε την πάγια θέση της για δραστική μείωση των εργοδοτικών εισφορών, σκάβοντας το λάκκο των ασφαλισμένων. Με ανακοίνωση ζητάει εκ βάθρων αλλαγές στο θέμα, προσπαθώντας να στρώσει το έδαφος για νέο αντιασφαλιστικό τερατούργημα.

Τα κόμματα της πλουτοκρατίας είναι συνένοχα γι´ αυτά που έγιναν και για τα χειρότερα που φέρνουν σε βάρος του λαού, για να προστατεύσουν την κερδοφορία του κεφαλαίου. Καμιά αναμονή. Όλοι στη μάχη, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και λαϊκά στρώματα για την ανατροπή της αντιλαϊκής βαρβαρότητας. Κατώτερη σύνταξη 1.120 ευρώ. Γενικά όρια ηλικίας συνταξιοδότησης 60 για τους άντρες και 55 για τις γυναίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.