Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Ο Παναγόπουλος πήρε το μονοπάτι του πολέμου!

Επέστρεψε από τις καλοκαιρινές του διακοπές και ξέθαψε το τόμαχοκ του πολέμου ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ το Καθιστό Βόδι. Κάπου το είχαν θάψει η ΠΑΣΚΕ με την ΔΑΚΕ και δεν θυμόντουσαν που. Έτσι βάφτηκε και παίρνει το μονοπάτι του πολέμου με την κήρυξη μιας απεργίας κάπου κατά της 19 του Οκτώβρη,  αν και η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει το έτος. Τόσα μέτρα τόσα χαράτσια, τόσες μειώσεις, καταργήσεις εφεδρείες, ε τους αξίζει μια απεργία κάποια στιγμή. 19 είχε το κενό στην ατζέντα του ο Πρόεδρος και είπε να την βάλει εκεί. Μη συμπέσει και με της ΑΔΕΔΥ αύριο και διακινδυνεύσει καμία απρόσμενη επιτυχία.

Το σίγουρο είναι ότι ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ εύχονται να έχουν γίνει τόσο αντιπαθητικοί στους εργαζόμενους, ώστε κανείς τους να μην θέλει να απεργήσει με την ΓΣΕΕ. Γιατί πραγματική ήττα για τους Παναγόπουλους θα ήταν η επιτυχία της απεργίας. Αν θέλουμε λοιπόν να τον εκδικηθούμε ας φροντίσουμε έστω αυτή η σε slow motion απεργία να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία. Όσο περισσότερος κόσμος απεργήσει και μαζευτεί στο δρόμο, τόσο πιο απίθανο είναι να εμφανιστεί ο Παναγόπουλος στην απεργία. Όταν οι εργαζόμενοι έρχονται οι Παναγόπουλοι φεύγουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.