Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010

Η κλανιά του Πάγκαλου στην εκπομπή του Πρετεντέρη

Το περιστατικό που θα δείτε, συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουνίου 2009 στο «Mega», στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη: Ενώ μιλούσε ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νύν αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως, Θόδωρος Πάγκαλος, έπαθε κόψιμο και σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Στον δρόμο έριξε μιά ξεγυρισμένη κλανιά που τρομοκράτησε τον οικοδεσπότη Πρετεντέρη. Προσέξτε την έκφραση του Καφετζόπουλου, την ώρα που κλάνει ο Πάγκαλος...

 

πηγή:Blogareis???

6 σχόλια:

 1. Μικρόφωνο ανοιχτό δεν είχε επάνω του στην τουαλέτα να ακούσουμε και το υπόλοιπο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. OΠΩΣ ΚΛΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος8/9/10, 7:50 π.μ.

  Συγνωμη λιγο... κλασατε κατι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Guys !!! Δίνω έξω κενή κάρτα ΑΤΜ που μπορεί να αποσύρει € 5,000 κάρτα daily.The αποσύρει χρήματα από οποιοδήποτε ΑΤΜ και δεν υπάρχει κανένα όνομα σε αυτό, δεν είναι ανιχνεύσιμα και τώρα αυτά που έχω βοήθεια έχουν χρήματα για ένα νέο σπίτι και
  αρκετά χρήματα για την οικονομική τους ανάγκη και να ασχοληθούν με τα παιδιά τους. Είμαι πραγματικά ευτυχής που μου σήμαινε κ Kenny και ευχαριστώ τον Θεό που δεν ήταν απάτη για να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail στο (atmengineer160@gmail.com) Αλλά είμαι ευτυχής που μπορώ να τους βοηθήσει i έστειλε την κάρτα μέσω της DHL και μου το πήραν στην δύο ημέρες. Πάρτε ένα από μένα now.i δίνω έξω για να βοηθήσει τους ανθρώπους, ακόμη και αν αυτό είναι παράνομο, αλλά βοηθάει πολύ και κανείς δεν παίρνει αλιεύονται. Η κάρτα λειτουργεί σε όλες τις χώρες εκτός από τις Φιλιππίνες, το Μαλί και τη Νιγηρία. επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα μέσω: e-mail (atmengineer160@gmail.com) ή τον αριθμό τηλεφώνου (16.627.980.936)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Hello Everybody,
  My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

  BORROWERS APPLICATION DETAILS


  1. Name Of Applicant in Full:……..
  2. Telephone Numbers:……….
  3. Address and Location:…….
  4. Amount in request………..
  5. Repayment Period:………..
  6. Purpose Of Loan………….
  7. country…………………
  8. phone…………………..
  9. occupation………………
  10.age/sex…………………
  11.Monthly Income…………..
  12.Email……………..

  Regards.
  Managements
  Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.