Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009

Μεμονωμένα περιστατικά και δολοφονίες από τους «προστάτες του πολίτη»

1980
Οταν στις 16 Νοεμβρίου 1980 η αριστερή μειοψηφία της ΕΦΕΕ επιχείρησε να σπάσει την κυβερνητική απαγόρευση για πορεία μέχρι την αμερικανική πρεσβεία, τα ΜΑΤ μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας σε πραγματικό σφαγείο. Από τα γκλόμπς σκοτώθηκαν η 21χρονη εργάτρια Σταματίνα Κανελλοπούλου κι ο 26χρονος φοιτητής της Νομικής Ιάκωβος Κουμής.
Η 20χρονη εργάτρια Σταματία Κανελλοπούλου βρέθηκε πεσμένη σε πεζοδρόμιο της οδού Πανεπιστημίου χτυπημένη άσχημα από αστυνομικά γκλομπ. Μεταφέρθηκε αναίσθητη στο «Ιπποκράτειο» όπου άφησε την τελευταία της πνοή, προτού οι γιατροί της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Δεκαοκτώ συντριπτικά κτυπήματα -ναι, τέτοια μανία- καταμέτρησε στο κεφάλι της Κανελλοπούλου ο αρχιδικαστής Π. Γιαμαρέλος

Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί ….

«Θέλω να εκφράσω κι εγώ τη συμπάθειά μου στην καθαρίστρια, τη συνδικαλίστρια γι' αυτό που έγινε στο αυτοκίνητό της. Βέβαια, όταν μιλάμε για κρίση στην οικονομία και μία καθαρίστρια έχει ένα αυτοκίνητο αρκετά ακριβό, δείχνει ότι ίσως δεν υπάρχει τόση κρίση στα φτωχότερα στρώματα! Νομίζω ότι βιτριόλι στο αυτοκίνητο δεν δικαιολογεί να της χαριστεί ένα τριάρι! Μία γκαρσονιέρα ίσως!».

Γ. Καρατζαφέρης

Ξέρασε τα εμέσματα του μιλώντας στην βουλή τους ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Καρατζαφύρερ αναφερόμενος στη συνδικαλίστρια καθαρίστρια απ' τη Θεσσαλονίκη, το αυτοκίνητο της οποίας περιέλουσαν με καυστικό υγρό μπράβοι των αφεντικών της.

Τόση χυδαιότητα και προστυχιά σπάνια συναντάς σε μια τοποθέτηση λίγων λέξεων.

πηγή:http://tsak-giorgis.blogspot.com/

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: οι μετανάστες και οι πρόσφυγες κυκλοφορούν ξυπόλυτοι

 

Μη στρώνετε το δρόμο της υποδοχής τους με ροδοπέταλα...